5 iulie 2012. Compania Alpoco, specialista in pulberi de aluminiu, a fost distinsa de curand cu acreditarea BS EN ISO 14001:2004, standardul emis de Organizatia Internationala pentru Standardizare si recunoscut pe plan international.

ISO 14001:2004 este un standard pentru managementul mediului, care poate fi aplicat de toate tipurile de organizatii; el prevede masuri de control pentru acele activitati care au un efect negativ asupra mediului, cum ar fi manipularea si tratarea deseurilor si consumul de energie.

“Aceasta acreditare ISO 14001 este foarte importanta pentru companie, deoarece ne dedicam problemelor de mediu si ne imbunatatim constant modul in care ne desfasuram activitatea pentru a proteja mediul inconjurator, ceea ce este atat in beneficiul nostru, cat si al comunitatii noastre,” a declarat compania intr-un comunicat de presa.

Alpoco este o companie independenta si versatila, care se ocupa de fabricarea unei game complete de pulberi, ace si granule speciale din aluminiu si din aliaje de aluminiu. Alpoco este o companie detinuta de grupul London & Scandinavian Metallurgical Co Limited (LSM), un grup international care a inregistrat un mare succes in fabricarea metalelor si aliajelor cu specificatii tehnice ridicate, fiind unul dintre liderii consacrati in industria metalelor. LSM detine certificarile ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007. Pentru mai multe informatii, vizitati www.lsm.co.uk si www.alpoco.com.