Transgourmet obtine certificarea internationala ISO 22000 pentru doua noi unitati

30 august 2012. Importantul angrosist de produse alimentare Transgourmet a anuntat ca unitatile sale Transgourmet Ile de France (Wissous-91) si Transgourmet Rhône (Saint Quentin Fallavier-38) au obtinut certificarea ISO 22000 :2005 la inceputul lunii august, aceasta reusita alaturandu-se certificarii ISO 22000 obtinute de Transgourmet Nord in 2011.

In anul 2010, Transgourmet si-a luat angajamentul de a-si consolida si mai mult calitatea lantului de aprovizionare, iar in vederea atingerii acestui obiectiv s-a folosit de un principiu de o valoare incontestabila: siguranta alimentelor.

In calitatea sa de distribuitor responsabil, Transgourmet s-a inscris din acel moment intr-un demers de dezvoltare durabila si de imbunatatire continua a calitatii si sigurantei alimentelor sale.

Pentru a putea da cele mai bune garantii ale calitatii tuturor clientilor sai, Transgourmet a ales sa urmareasca obtinerea certificarii ISO 22000, standardul cel mai exigent in privinta gestionarii sigurantei alimentare, propunandu-si ca in viitor sa isi certifice toate unitatile si operatiunile de pe teritoriul francez. Pentru mai multe informatii, vizitati www.transgourmet.fr.