5 iunie 2012. Compania Anode Engineering a anuntat de curand ca organismul de certificare ISO Certification Australia i-a acordat un certificat pentru sistemul de management al calitatii prin care se atesta implementarea unui astfel de sistem in conformitate cu standardul AS/NZS ISO 9001: 2008.

Domeniul certificarii ISO 9001 acopera furnizarea de servicii de proiectare, dezvoltare, fabricare si intretinere a sistemelor de control al coroziunii si a sistemelor asociate, dedicate unor aplicatii din exploatarea miniera, serviciile publice, petrol si gaze, industria marina.

Certificarea ISO 9001:2008, un important punct de reper in dezvoltarea Anode Engineering vine in sprijinul cresterii continue a domeniului de aplicare, a gamei si a marimii proiectelor pe care compania le pune la dispozitia clientilor sai. Competenta tehnica a specialistilor companiei isi aduce contributia in numeroase noi proiecte de exploatare miniera si asigura mentenanta neintrerupta a unor bunuri cheie cum ar fi reteaua nationala de conducte si terminalele marine.

Cu sediul in Loganholme, langa Brisbane, Queensland, Anode Engineering este o companie administrata de doi dintre cei mai experimentati specialisti in protectia catodica: Wayne Burns si Allan Sterling. Sub indrumarea lor, compania dezvolta si implementeaza solutii de inginerie care ofera un echilibru intre cerintele tehnice si latura practica.

Prin intermediului unei retele extinse de agentii, compania aduce pe piata australiana unele produse binecunoscute ale unor importante marci mondiale. Pentru mai multe informatii, vizitati www.anodeengineering.com.