Elliott Aviation isi incheie procesul de certificare ISO 9001:2008 si AS 9100:2009 editia C

Standardul ISO recunoaste sistemul de management al calitatii implementat de companie pentru activitatile de intretinere, pentru reparatiile si reviziile tehnice, alimentarile, inspectiile si modificarile aeronavelor si ale sistemelor aviatice

Moline, Illinois. 1 mai 2012. Elliott Aviation, unul dintre liderii in furnizarea de servicii adresate sectorului aviatic, a anuntat astazi incheierea procesului de certificare ISO 9001:2008 si AS 9100:2009 editia C, prin care este recunoscut sistemul de management al calitatii pe care compania il aplica pentru intretinerea, reparatiile si reviziile tehnice, alimentarile si inspectiile, modificarile, structurile, vopsirea si accesorizarea aeronavelor. Elliott Aviation a detinut anterior certificarile ISO 9001:2008 si AS 9100:2004 editia B.

Organizatia Internationala pentru Standardizare i-a acordat companiei aceste prestigioase certificari in urma unui audit efectuat de organismul de certificare Perry Johnson Registrars, Inc. din Troy, Michigan.

“Din 1936, Elliott Aviation s-a dedicat mereu sustinerii celor mai inalte standarde pentru calitate si pentru siguranta,” a spus Rich Baeder, vicepresedintele si directorul general al unitatii Elliott Aviation din Moline, Illinois. “Certificarea noastra continua este o parte esentiala a angajamentului nostru de a ne mentine la cele mai inalte standarde ale excelentei.”

Elliott Aviation este un centru care ofera servicii complete industriei aviatice, printre produsele si serviciile sale numarandu-se: vanzarea de aeronave, montaje si instalari, intretinerea aeronavelor, reparatii si reconditionari de accesorii, vopsirea interioarelor si altele. Deservind sectorul aviatic atat la nivel national, cat si international, Elliott Aviation are unitati in Moline, Illinois; Des Moines, Iowa; si Minneapolis, Minnesota.

Compania este membra a Pinnacle Air Network, National Business Aviation Association (NBAA), National Air Transportation Association (NATA) si National Aircraft Resale Association (NARA), furnizand servicii in domeniul aviatic de peste 75 de ani. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.elliottaviation.com.