Compania a primit recunoasterea oficiala a proceselor coerente pe care le utilizeaza odata cu obtinerea acestui certificat ISO 9001.

Hunt Valley, Maryland. 1 martie 2012. Prin obtinerea certificarii ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii, Beynon si-a demonstrat abilitatea de a furniza in mod constant produse poliuretanice care indeplinesc si depasesc cerintele clientilor si vizeaza cresterea satisfactiei clientilor prin intermediului aplicarii eficace a unui sistem intern al calitatii. Acest lucru include procese destinate imbunatatirii continue a sistemului si asigurarea conformitatii cu cerintele clientilor.

Beynon Sports se mandreste cu istoricul si cu realizarile sale, insa si mai mult cu performanta, longevitatea si rezistenta suprafetelor sale atletice. Compania se dedica excelentei operationale in toate aspectele afacerii – de la estimari si administrarea contractelor la programari si montajele propriu-zise. Inca de la inceput, Beynon Sports a introdus produse inovatoare, care au ridicat standardele calitatii acoperirii solului in sport, oferind produse personalizate pentru fiecare segment sportiv.

“Cele mai importante standarde in domeniu pentru controlul calitatii sunt de o importanta covarsitoare pentru Beynon,” a declarat Mike Gasparovic, vicepresedintele departamentului de cercetare si dezvoltare din cadrul Beynon Sports.

“De la proiectarea, productia si distributia suprafetelor atletice poliuretanice, sigure si prietenoase cu mediu, si pana la procesele de montaj si la indeplinirea asteptarilor clientilor, ne mandrim cu toate procesele pe care le folosim. Primirea de certificare ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii confirma si mai mult sistemul intern de control al calitatii pe care l-am pus la punct,” a adaugat Gasparovic.

Compania Beynon Sports Surfaces a fost infiintata de John T. Beynon si are ca viziune crearea celor mai performante suprafete sintetice destinate competitiilor de viteza, dar si antrenamentelor zilnice. Suprafetele Beynon acopera cele mai renumite unitati sportive din lume, remarcandu-se prin calitatea lor. Compania este o parte a Tarkett Sports, o divizie Tarkett Group. Pentru mai multe informatii despre Beynon Sports, vizitati www.beynonsports.com.