25 iulie 2012. BMT Scientific Marine Services (BMT), o filiala a grupului international de inginerie maritima si consultanta in managementul riscului BMT Group Ltd, a anuntat ca a primit certifcatul ISO 9001:2008.

Anul acesta, compania si-a implementat un sistem de management al calitatii cu scopul declarat de a indeplini cerintele standardului international al calitatii. Certificarea, acordata de organismul de certificare Det Norske Veritas (DNV) in urma unui audit extrem de riguros, consolideaza angajamentul BMT de a oferi produse si servicii de calitate prin intermediul mai multor metode consacrate: indeplinirea sau depasirea constanta a asteptarilor clientilor in privinta calitatii si performantei, furnizarea de servicii punctuale, indeplinirea cerintelor legislative si de reglementare si imbunatatirea continua a proceselor si a sistemelor.

Tom Johnson, presedintele BMT Scientific Marine Services, a comentat cu aceasta ocazie: β€œIn climatul de afaceri din ziua de azi, a oferi servicii de inalta calitate este de o importanta capitala pentru a obtine succesul in afaceri pe termen lung. Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 este o recunoastere a angajamentului nostru neintrerupt de a indeplini cele mai ridicate standarde si asteptari ale clientilor nostri.”

BMT Scientific Marine Services Inc ofera servicii de monitorizare a integritatii si structurala, de prevedere si de verificare a performantei tuturor tipurilor de platforme marine fixe si mobile care opereaza deasupra si dedesubtul liniei de plutire. Succesul companiei se bazeaza pe dedicarea si experienta angajatilor sai, care depun eforturi pentru a oferi tehnologie adecvata scopului. Obiectivul declarat al companiei este progresul fara riscuri inutile. Pentru mai multe informatii, vizitati www.scimar.com.