Hazelhurst, Wisconsin. 2 aprilie 2012. Compania Burton Industries a anuntat ca a primit de curand certificarea ISO 13485:2003, ca si recertificarea ISO 9001:2008. Organismul de certificare ISO ales de companie a fost QMI SAI Canada Limited.

“O parte semnificativa a afacerii noastre se axeaza pe clientii din domeniul medicinei. De multi ani ne-am aliniat sistemul calitatii cu nevoile acestei piete. Urmarirea certificarii ISO 13485 a fost cel mai potrivit pas de urmat pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri medicali.

Aceasta certificare ISO le dovedeste potentialilor clienti ca sistemul si procesele de management al calitatii din cadrul Burton Industries sunt solide si ca pot le indeplini orice nevoi ar avea,” a declarat Monica Benson, directorul asigurarii calitatii in companie.

“Monica a facut un lucru remarcabil conducand efortul ISO 13485 si mentinandu-ne, in acelasi timp, angajamentul de a da prioritate nevoilor clientilor. Obtinerea certificarii chiar dupa ce am castigat premiul Service Excellence Award la categoria noastra vorbeste clar despre abilitatea sa de a avea o abordare cuprinzatoare a integrarii calitatii in fiecare produs al nostru,” a spus si Gary Burnett, Sr., presedintele Burton Industries.

Infiintata in 1978, compania Burton Industries, Inc. are o lunga traditie in a oferi solutii personalizate de fabricatie producatorilor de echipament original de pe pietele medicala, industriala, de securitate, a apararii si a instrumentelor profesionale. Burton s-a specializat in proiecte diverse care sprijina intregul ciclu de viata al produsului, de la dezvoltare pana la servicii de suport tehnic post-vanzare.

Clientii Burton Industries pretuiesc flexibilitatea si dorinta companiei de a le indeplini nevoile cele mai specializate. Programul de management si cadrul de imbunatatire continua ii permit companiei sa colaboreze cu clientii pentru a dezvolta strategii optimizate, a obtine reducerea costurilor si a oferi produse de o calitate exceptionala. Compania continua sa investeasca in noi echipamente si tehnologii pentru a indeplini nevoile clientilor sai si a le depasi asteptarile. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.burtonindustries.com.