10 octombrie 2012. City Lifeline, centrul de colocare de date situat in centrul Londrei, a primit astazi certificarea ISO/IEC 27001:2005 pentru managementul securitatii informatiei. Certificarea ISO 27001 confirma faptul ca sistemele si procesele de securitate aplicate de City Lifeline indeplinesc cele mai inalte standarde internationale recunoscute pentru securitatea fizica si pentru securitatea informatiilor.

Securitatea, atat cea a functionarii echipamentelor, cat si cea a integritatii datelor, este un element indispensabil pentru toate companiile si organizatiile. Atunci cand sunt chestionate in aceasta privinta, organizatiile care utilizeaza centre de date si servicii de colocare plaseaza in mod constant securitatea pe prima pozitie a prioritatilor lor. Certificarea recunoscuta international ISO 27001 le da clientilor incredere in faptul ca centrul de date respecta cel mai inalt nivel al securitatii, oferind in mod constant ceea ce pretinde ca ofera.

Comentand pe marginea acestui eveniment, Roger Keenan, directorul general City Lifeline, a spus:

“Suntem incantati ca am primit aceasta prestigioasa distinctie, certificarea ISO 27001. Obtinerea ISO 27001 ne-a luat un an de activitate sustinuta. Toate procesele si procedurile noastre au fost trecute in revista, revizuite acolo unde a fost necesar si documentate in mod amanuntit. City Lifeline a detinut mereu tehnici de securitate foarte puternice, iar aceasta noua certificare confirma ca organizatiile se pot baza pe noi si ca pot avea incredere ca le vom pastra echipamentele si datele 100% sigure.”

ISO 27001 este o certificare recunoscuta international, care stabileste standarde specifice in privinta securitatii fizice si a securitatii informatiilor; aceasta certificare ISO trebuie mentinuta continuu de catre cei care o primesc, printr-un proces de imbunatatire continua a proceselor si prin audituri interne si externe.

City Lifeline este un important centru de colocare date din Londra, sediul Lifeline House fiind situat intr-o locatie ideala, in noul cartier in plina dezvoltare Silicon Roundabout / Tech City.

Beneficiind de una dintre cele mai bune conectivitati din Londra, City Lifeline ofera servicii de gazduire sigure, rezistente si de incredere dedicate telecomunicatiilor, retelelor si serverelor.

Clientii sai au acces la cele mai rapide retele din Marea Britanie, conectate cu cele din intreaga lume. Centrul de date ofera servicii de prima clasa, flexibile si personale, bazate pe securitate si fiabilitate. Pentru mai multe informatii, vizitati www.city-lifeline.co.uk.