3 aprilie 2012. SRI Quality System Registrar i-a acordat recent companiei din Maple Heights, Ohio, Clifton Steel Company, certificatul standardului pentru sistemele de management ISO 9001:2008 pentru fabricarea si distributia de produse din metal rezistente la abraziune si uzura dedicate aplicatiilor industriale si militare.

Potrivit lui A. Joseph Falcsik, vicepresedintele organismului de certificare SRI: “Suntem incantati sa recunoastem ca Clifton Steel Company a demonstrat o implementare eficace a sistemului de management al calitatii. Certificarea ISO 9001 le ofera dovezi clientilor, furnizorilor, angajatilor si comunitatii despre angajamentul lor de a fabrica produse de calitate si de a oferi satisfactie clientilor.”

ISO 9001:2008 se bazeaza pe procese; certificarea recunoaste organizatiile care fac o legatura intre obiectivele lor de afaceri si eficacitatea propriilor operatiuni. Companiile care obtin certificarea sistemului de management conform ISO 9001:2008 au demonstrat implementarea unor proceduri eficiente de documentare si de inregistrare, angajamentul conducerii superioare fata de clienti, elaborarea unei politici clare, o buna planificare si implementare, o buna gestionare a resurselor, controlul, masurarea si analiza eficienta a proceselor. Imbunatatirea continua a fost instituita in aceste companii.

SRI Quality System Registrar este un organism de certificare acreditat international pentru standardele sistemelor de management al calitatii – cum sunt ISO 9001, AS9100, ISO/TS 16949, ISO 13485 si standardele sistemelor de management al mediului – ISO 14001. SRI ofera si programe de formare pentru auditarea, implementarea si mentinerea acestor standarde.

Clifton Steel rezolva problemele legate de uzura, oferind solutii inovatoare destinate pietelor otelului rezistent la abraziune, otelului rezistent la impact si otelului rezistent la uzura. Din 1971, compania ofera servicii personalizate si expertiza in fabricarea otelului unei varietati de sectoare, printre care se numara cel militar, al agregatelor, industria extractiva, a otelului, a sticlei, a hartiei, reciclarea deseurilor si sectorul feroviar. Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul www.cliftonsteel.com.