Banca comerciala Abu Dhabi obtine certificatul ISO 9001 pentru calitatea serviciilor

Banca comerciala Abu Dhabi ( ADCB) a anuntat ca divizia pentru servicii pentru mediul de afaceri a obtinut certificarea ISO 9001:2008 ca recunostere a nivelului sistemului de management al calitatii detinut de banca.

Certificarea ISO 9001 evalueaza nivelul sistemului de management al calitatii pe baza celor mai inalte standarde la nivel international si se concentreaza pe satifactia consumatorilor.

Certificarea ADCB a presupus acoperirea unui domeniu larg tinand cont de numarul mare de departamente, unitati si sucursale incluse in procesul de certificare.

Jerry Möllenkramer, COO al grupului, a declarat: “ADCB se dedica imbunatatirii constante a calitatii serviciilor, asigurandu-se astfel un inalt grad de statisfactie al clientilor. Sunt incantat sa constat ca eforturile si munca noastra sunt recunoscute prin certificarea ISO 9001.”

Certificarea a fost acordata de catre Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA), o companie acreditata UKAS si una dintre cele mai importante organizatii de certificare din regiune.

Evaluarea realizata de catre LRQA nu s-a limitat doar la procesele si eficacitata diviziei de servicii pentru mediul de afaceri a bancii ci a abordat si aspectele legate de sanatate, siguranta la locul de munca, riscuri profesionale si impactul asupra mediului.

Dl Jerry Möllenkramer a concluzionat: “Acesta reprezinta o achizitie exceptionala care este rezultatul unor eforturi combinate depuse de echipa noastra de 750 de persoane. Bineinteles ca certificarea reprezinta doar un inceput in cultura unui management al calitatii continuu; dedicatia noastra spre perfectionare si satisfaccerea nevoilor clientilor va continua.”