Louisville, Kentucky. 14 august 2012. ISCO Industries, un furnizor de tevi si un producator de tubulatura personalizata din polietilena de inalta densitate (HDPE), a primit de curand certificarea Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO 9001:2008 pentru sistemul sau de management al calitatii. Certificatul a fost emis de FM Approvals, LLC, un organism care a auditat independent compania si a confirmat ca aceasta este in conformitate cu ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii.

ISO 9001:2008 se aplica proceselor de management care influenteaza calitatea produselor sau serviciilor. Domeniul certificatului acordat de FM Approvals include:

“Aprovizionarea, livrarea, fabricarea si inchirierea de echipamente asociate conductelor, in principal pentru produsele din polietilena de inalta densitate (HDPE) si a produselor conexe destinate unor piete ca: infrastructura, gropi de gunoi, exploatare miniera si a agregatelor, industriala, petrol si gaze, geotermala, canalizare, generare de electricitate si alte piete (excluzand paragraful 7.3 – planificarea proiectarii si dezvoltarii).”

“ISO 9001:2008 este evolutia naturala a sistemului nostru de calitate totala. La sfarsitul anilor ‘90, ISCO era printre primele companii care au obtinut aprobarile FM. Apoi, ISCO a fost printre conducatorii procesului nuclear ASME; iar acum, ISCO a obtinut certificarea ISO 9001:2008 al carei domeniu de acoperire include furnizarea, fabricarea si inchirierea de solutii de pompare prin conducte,”

a declarat directorul de operatiuni ISCO, Lee Mizell. “Suntem mandri de calitatea produselor si serviciilor noastre si ne dedicam ei. Indeplinirea nevoilor clientilor nostri e cea mai importanta sarcina pe care o avem de indeplinit.”

Certificatul ISO 9001:2008 este valabil incepand cu 6 august 2012 atat pentru sediul central ISCO din Louisville, cat si pentru unitatea sa de productie situata in acelasi oras. Compania a fost infiintata in 1962 si detine peste 25 de unitati pe plan international. Pentru mai multe informatii, vizitati www.isco-pipe.com.