Delphi Display Systems obtine certificarea ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii

Costa Mesa, California. 24 iulie 2012. Compania Delphi Display Systems, Inc. a anuntat astazi ca a fost inca o data recunoscuta pentru angajamentul sau continuu fata de calitate si excelenta, fiind recertificata in conformitate cu standardul ISO 9001:2008 emis de Organizatia Internationala pentru Standardizare, standardul acceptat in intreaga lume pentru sistemele de management al calitatii. Delphi este cel mai mare furnizor din lume de produse de optimizare a performantei restaurantelor cu servire rapida de tipul drive-thru.

Certificatul ISO 9001 conform standardelor ISO este voluntara, iar organizatiile trebuie sa se supuna unui proces riguros de audit realizat de un organism de certificare independent de terta parte. QAS International a efectuat auditul Delphi si a remarcat cu aceasta ocazie dedicarea exceptionala de care da dovada compania in privinta calitatii.
“Delphi Display Systems ramane in topul primelor cinci companii dintre cele 350 pe care le-am auditat in ultimul an,” a declarat Daniel Zehnle, auditorul principal de la QAS International.

Certificarile ISO 9001 atesta performanta acelor companii care adera la standardul care garanteaza imbunatatirea continua a calitatii, indeplinirea cerintelor de reglementare si cresterea satisfactiei clientilor. Recertificarea ISO 9001:2008 primita de Delphi demonstreaza ca sistemele si procedurile sale interne de management al calitatii indeplinesc cerintele riguroase stipulate de ISO si subliniaza angajamentul companiei de a-si imbunatati produsele, procedurile si serviciile oferite clientilor.

“Obtinerea recertificarii este o dovada pozitiva a angajamentului asumat de Delphi in privinta imbunatatirii continue a calitatii si a proceselor sale,” a declarat Ken Neeld, presedintele Delphi.

“Delphi continua sa ridice stacheta pentru a obtine cele mai inalte niveluri ale serviciilor si ale performantei produselor de pe piata. Feedback-ul pe care il primim din sondajele efectuate cu ajutorul clientilor ne confirma faptul ca aceasta recertificare ISO are un impact semnificativ asupra satisfactiei clientilor. Dedicarea de care da dovada Delphi in implementarea politicilor, practicilor si procedurilor de talie mondiala ne consolideaza capacitatea de a le oferi clientilor nostri produse si servicii de calitate.”

Delphi furnizeaza cabluri de interfata, adaptoare POS, modemuri si servere seriale, temporizatoare si alte accesorii pentru sistemele de afisaj. Mai multe informatii pe www.delphidisplay.com.