Sistemul de management al calitatii aplicat de Pasternack indeplineste cerintele de recertificare ale standardului ISO 9001:2008

Irvine, California. 26 aprilie 2012. Pasternack Enterprises, Inc., un mare producator si furnizor international de produse pe baza de radiofrecventa, microunde si fibra optica, a obtinut recertificarea standardului Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO 9001:2008 de la registrul UL DQS®.

Prin recenta recertificare ISO a cablurilor, conectoarelor, adaptoarelor si a celorlalte componente pe baza de radiofrecventa fabricate de Pasternack Enterprises s-a dovedit ca procesele companiei de management al calitatii au fost auditate si au indeplinit sau au depasit cerintele de recertificare ISO.

Sistemul de management al calitatii utilizat de Pasternack a fost auditat referitor la mai multe aspecte: responsabilitatea conducerii in privinta calitatii, luarea de masuri corective si preventive, relatiile cu furnizorii, auditurile interne si formarea angajatilor. Compania a incheiat cu bine toate verificarile si a primit recomandarea de a-si pastra in continuare certificarea ISO 9001:2008.

Standardul ISO 9001:2008 specifica cerintele referitoare la un sistem de management al calitatii intr-o companie; organizatia trebuie sa isi demonstreze capacitatea de a furniza constant produse care indeplinesc cerintele clientilor. Certificarea ISO vizeaza si sa creasca in ansamblu satisfactia clientilor cu ajutorul aplicarii eficiente a sistemului calitatii elaborat de companie. Aderarea la ISO 9001:2008 include procese de imbunatatire continua a sistemului calitatii si garantarea conformitatii cu cerintele clientilor si cu cerintele de reglementare.

“Recertificarea ISO 9001:2008 le ofera clientilor nostri de acum liniste sufleteasca datorita faptului ca sunt siguri ca Pasternack este un furnizor dedicat in a oferi produse si servicii care le vor depasi nevoile. Aceasta recertificare le da incredere si clientilor care nu cunosc firma sa achizitioneze produsele Pasternack,” a declarat Terry Jarnigan, presedintele Pasternack Enterprises, Inc.

“Recertificarea ISO 9001:2008 nu a fost o realizare usor de obtinut si vorbeste clar despre angajamentul companiei noastre de a se stradui sa le ofere continuu clientilor sai produse si servicii de calitate,” a adaugat Jarnigan.

Recertificarea ISO 9001:2008 pentru produsele Pasternack pe baza de radiofrecventa, microunde si fibra optica a fost emisa in mod oficial si poate fi vizualizata pe noul site web al companiei sau accesand direct acest link: http://www.pasternack.com/images/pdf/ISO-UL-Certificate-2.pdf.

Lider in cablurile si adaptoarele de radiofrecventa inca din 1972, Pasternack Enterprises este un producator certificat ISO 9001:2008 si un furnizor international de produse pe baza de radiofrecventa, microunde si fibra optica. Pasternack ofera o gama larga de produse care nu sunt comercializate in magazine, pe care le expediaza in ziua primirii comenzii. Mai multe informatii pe site-ul: www.pasternack.com.