Firma de instrumente medicale face progrese in obtinerea certificarii ISO 13485

Compania si-a propus sa obtina luna viitoare si marcajul CE

Boston, Massachusetts. 11 octombrie 2012. Solos Endoscopy, Inc. a anuntat ca a inregistrat progrese semnificative in eforturile sale de a-si finaliza auditul si certificarea de conformitate cu standardul ISO 13485:2003.

In ultima declaratie facuta de Robert Segersten, presedintele Solos Endoscopy, acesta a spus: “In momentul de fata, echipa noastra lucreaza sarguincios cu cei de la Expert Resources si a indeplinit sau este in curs de a indeplini mai multe cerinte necesare pentru finalizarea auditului.”

Solos Endoscopy a ales organismul de certificare TUV SUD America, Inc. pentru realizarea auditului extern de certificare ISO 13485. Compania a apelat, anterior, la serviciile firmei de consultanta Expert Resource pentru a se pregati pentru auditul final. Aceasta firma va lua parte la auditul de certificare si va ajuta la interpretarea oricaror neconformitati care ar putea fi constatate. Potrivit Expert Resource, companiile cu care colaboreaza isi finalizeaza auditul de certificare cu o rata de succes de 100% de la prima incercare.

Solos Endoscopy incearca sa obtina si marcajul CE, iar planificarea tuturor etapelor pana la obtinerea certificarii ISO 13485 si a marcajului CE, desfasurate in perioada iulie-noiembrie 2012, poate fi consultata vizitand http://solosendoscopy.com/pdf/SNDY-ISO-13485-CE-Mark-Project-Schedule-October-2012.pdf.

Solos Endoscopy, Inc. este o firma de instrumente medicale, a carei misiune este sa dezvolte si sa comercializeze instrumente inovatoare si de o calitate superioara pentru depistarea, diagnosticarea, tratarea si gestionarea unor afectiuni medicale. Pentru mai multe informatii despre companie si despre produsele sale aprobate de FDA, vizitati site-ul acesteia: www.solosendoscopy.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.