1 noiembrie 2012. GreenChem, distribuitorul AdBlue, si sucursalele sale europene au primit certificarea ISO 14001:2004, dupa ce, in 2011, reusisera sa obtina certificarea ISO 9001:2008.

Heico von Broich, directorul general GreenChem, a declarat:

“Echipele mele au lucrat foarte eficient in ultimele luni pentru a atinge urmatorul nivel de management din agenda noastra de dezvoltare de la GreenChem.”

ISO 14001 este un standard acceptat la nivel international, care stabileste implementarea unui sistem eficient de management al mediului.

Unul din punctele programului calitatii de la GreenChem este ambitia de a incheia parteneriate cu furnizori certificati ISO 14001, ceea ce duce la cresterea eficace a companiilor sustenabile ecologic din intreaga lume.

GreenChem este un producator inovator al solutiei AdBlue. Aceasta reduce efectele nocive ale motoarelor diesel de mare capacitate utilizand tehnologia SCR (reducere catalitica selectiva), contribuind la un viitor mai ecologic si la un mediu mai curat. GreenChem este cel de-al doilea furnizor de AdBlue din lume din punct de vedere al marimii. Compania detine peste 20 de unitati de productie in Europa si peste 2000 dealeri in reteaua sa de distributie. Pentru mai multe informatii, vizitati http://greenchem-adblue.com.