Temptek Technologies si-a incheiat procesul de certificare ISO 9001

18 august 2012. Firma de consultanta ISO Global Manager Group (GMG) a ajutat la implementarea cu succes a unui sistem de management al calitatii (SMC) conform standardului international ISO 9001:2008 in cadrul companiei indiene Temptek Technologies.

Prin echipa sa de consultanti experimentati in cerintele standardului ISO 9001, GMG a oferit sprijin deplin pentru intocmirea documentatiei ISO, a programelor de formare ISO si a procesului de audit intern din toate departamentele Temptek Technologies.

Cu ajutorul firmei de consultanta ISO 9001, Temptek Technologies si-a elaborat toate documentele cerute de standardul ISO 9001, cum ar fi manualul calitatii, procedurile standard de operare, formularele si lista de verificare din auditul ISO 9001 privind sistemul de management al calitatii. Angajatii Temptek Technologies au fost instruiti in implementarea SMC, explicandu-li-se cum pot pot profita la maxim de noul sistem de management urmand politicile calitatii concepute conform standardului ISO 9001:2008.

Auditul extern de certificare ISO 9001 a fost efectuat de un organism de certificare european acreditat UKAS, care a recomandat compania pentru primirea certificarii ISO a managementului calitatii.

Temptek Technologies este o companie care face parte din grupul indian TECHNO, un nume important in industria fabricarii de senzori de temperatura. Temptek s-a specializat in fabricarea cablurilor izolate cu manta minerala.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.technocontrols.com.