ISO si membrii ei au aflat cu adanca durere faptul ca d-l Fabio Tobón Londoño, retras recent din functia de director executiv al organizatiei nationale membre ISO pentru Columbia, ICONTEC, a decedat.

Dl. Fabio Tobón Londoño a avut o contributie importanta in aducerea ICONTEC la stadiul unei organizatii dinamice de standardizare si certificare.

El a sprijinit evolutia Columbiei intr-o forta importanta in cadrul standardizarii internationale, in ultimii 20 de ani el reprezentand tara in cadrul ISO, Comisiei internationale electrotehnice (IEC), Comisiei pan-americane de standarde (COPANT), Congresului de standardizare din zona Pacific (PASC) si Retelei internationale de certificare (IQNet).

Dl. Fabio Tobón Londoño a avut o contributie semnificativa si invatoare in cadrul Comitetului de politici ISO pentru tarile in curs de dezvoltare (ISO/DEVCO), unde a coordonat un numar de proiecte care s-au concentrat pe modalitatea in care tarile in curs de dezvoltare pot participa intr-o maniera optima la procesul de standardizare internationala.

In plus, dl. Fabio Tobón Londoño va avea amintirea unui om carismatic, cu multa energie, pasiune si omenie, alaturi de un bun simt al umorului. Intreagii comunitati ISO ii lipseste un prieten si gandurile noastre sunt alaturi de familie in aceste momente dificile. (dupa o stire ISO)