Consiliul National de Acreditare ANSI-ASQ acorda statutul de laborator certificat ISO 17025 unui laborator nou cu servicii complete de etalonare din Sparta, New Jersey

Sparta, New Jersey. 28 aprilie 2012. Dupa finalizarea unui proces aprofundat de inspectie si analiza, Testo Inc., a primit acreditarea ISO 17025 de la Consiliul National de Acreditare din SUA, ANSI-ASQ. ISO 17025 reprezinta standardul recunoscut pe plan mondial pentru laboratoarele de incercari si etalonari.

John DelPezzo, directorul laboratorului de etalonari Testo, a declarat cu aceasta ocazie: “Suntem extrem de multumiti ca laboratorul nostru a obtinut aceasta prestigioasa acreditare. Toate cererile privind etalonarile au indeplinit standardele ISO si NIST pentru a garanta acuratetea masuratorilor noastre, astfel incat clientii pot avea incredere deplina in instrumentele lor.”

Pe langa intretinerea si etalonarea aparatelor de masura portabile si a analizoarelor Testo, laboratorul de etalonari poate masura temperatura, umiditatea, viteza si presiunea produselor si echipamentelor altor furnizori. Echipamentul de etalonare Testo poate fi, de asemenea, achizitionat de alte laboratoare, in speranta obtinerii si mentinerii unui inalt nivel al calitatii si al eficientei acestora.

“Suntem un partener de incredere, cu tehnicieni bine instruiti si calificati, dedicati furnizarii de servicii exceptionale, pe care clientii nostri le asteapta atunci cand cumpara instrumente de calitate,” a mai spus DelPezzo.

Testo dezvolta si produce aparate de testare portabile si instrumente de masura de peste 50 de ani. Linia de produse a companiei include analizoare de temperatura, umiditate, viteza aerului, de ardere, instrumente de imagerie termica si altele, pentru parametri similari. Vizitati http://www.testoUSA.com/calibration pentru mai multe informatii despre companie si laboratorul sau.