Modular Wind Energy obtine certificarea ISO 9001

Huntington Beach, California. 6 noiembrie 2012. Modular Wind Energy, un producator de pale pentru rotoarele turbinelor eoliene de mari dimensiuni, a anuntat ca a primit de la Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) certificarea ISO 9001:2008, care atesta conformitatea sistemului sau de management al calitatii cu cerintele standardului international in ceea ce priveste proiectarea, fabricarea, instalarea si service-ul asigurat palelor pentru turbinele eoliene.

LRQA este un organism de certificare acreditat de Consiliul National American de Acreditare. ISO 9000 este o familie de standarde referitoare la sistemele de management al calitatii. Standardele ISO au fost elaborate pentru a ajuta companiile sa garanteze ca procesele lor de afaceri sunt solide si aplicate in mod coerent in intreaga organizatie.

Pentru a deveni certificata ISO 9001:2008, compania Modular Wind Energy a parcurs timp de noua luni un proces care a inclus implementarea unui sistem oficial de management al calitatii, instruirea temeinica a angajatilor cu privire la procedurile oficiale de desfasurare a activitatilor si aplicarea unor sisteme de masurare a calitatii, potrivit explicatiilor oferite de companie.

Acest proces s-a finalizat printr-un audit de terta parte realizat de LRQA pe parcursul a cinci zile pentru a confirma ca sistemele companiei sunt implementate in totalitate si ca ele indeplinesc cerintele standardului ISO 9001. Organismul de certificare a emis certificatul de conformitate pe data de 27 septembrie 2012.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.modwind.com.

This entry was posted in Stiri. Bookmark the permalink.