28 mai 2012. Compania Nylacast a anuntat ca a obtinut de curand inca o certificare a unui standard international respectat, si anume ISO 14001:2008.

Furnizorul britanic de solutii de inginerie a polimerilor a primit acreditarea ISO 14001:2004 (sisteme de management al mediului) de la organismul de certificare BSI. Adaugandu-se standardelor ISO/TS 16949:2009, ISO 9001:2008 si ISO/TS 29001:2011, ISO 14001 este acum cel de-al patrulea standard de inalta calitate detinut de Nylacast.

Cu totii avem un impact asupra mediului, fie ca el provine din eliberarea de gaze in atmosfera ca rezultat al arderii combustibililor fosili pentru incalzirea birourilor sau pentru alimentarea masinilor, fie ca provine din epuizarea resurselor naturale, prin utilizarea apei in exces sau prin consumul de hartie.

ISO 14001:2008 este un standard acceptat international, care stabileste un cadru de elemente esentiale pentru implementarea eficienta a unui sistem de management al mediului (SMM).

Obtinerea acestei certificari ISO 14001 inseamna ca Nylacast continua sa functioneze dupa cele mai recunoscute standarde industriale fara a sacrifica, insa, starea mediului inconjurator.

Ian Mallabone, directorul departamentelor de resurse umane si de sanatate si securitate in munca din cadrul grupului Nylacast, a comentat: “Pentru o companie, acesta este inca un premiu prestigios demn de a fi castigat, si este minunat sa stim ca Nylacast se preocupa de bunastarea mediului in timp ce continua sa produca componente de inalta calitate si sa ofere solutii clientilor si partenerilor sai dintr-o varietate de industrii din intreaga lume.”

Expertii companiei Nylacast se mandresc cu faptul ca sunt capabili sa le ofere clientilor o solutie completa de inginerie a maselor plastice, utilizata in numeroase aplicatii din sectoare ca cel farmaceutic, auto, feroviar, petrol si gaze, constructii, tratarea apei, prelucrearea alimentelor si altele. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.nylacast.com.