11 iunie 2012. Compania producatoare de circuite imprimate si furnizoare de servicii asociate acestora P. D. Circuits, Inc. a anuntat ca certificarea sa ISO 9001:2008 a fost reinnoita pentru inca trei ani.
Certificarea ISO confirma faptul ca activitatile desfasurate de P. D. Circuits (inspectia, testarea, distributia si proiectarea de circuite imprimate pentru fabricarea de prototipuri si de produse) au fost evaluate si aprobate de organismul de certificare ISO National Quality Assurance USA. Certificarea nou dobandita este valabila pana pe 31 iulie 2015.

Standardul calitatii ISO 9001 este cel mai recunoscut si mai consacrat cadru pentru sistemele de management al calitatii din intreaga lume. Standardul contine o serie de cerinte care, atunci cand sunt eficient implementate, ajuta la garantarea faptului ca furnizorii ofera constant bunuri si servicii care indeplinesc nevoile si asteptarile clientilor si respecta reglementarile aplicabile.

In timpul auditului de reevaluare, P. D. Circuits si-a demonstrat conformitatea cu cerintele standardului, oferindu-i auditorului de la NQA, Ron Kurtzman, esantioane semnificative ale tuturor proceselor si produselor sale. Compania nu a primit niciun raport de neconformitate in timpul auditului.

“Sunt impresionat in mod deosebit de gradul in care P. D. Circuits se preocupa de clientii sai. Nu am nicio indoiala, din ce am vazut la audit, ca P. D. Circuits face un efort in plus pentru a se asigura ca produsele si serviciile sale depasesc asteptarile clientilor. Este un lucru foarte reconfortant sa remarci asa ceva si va aplaud pentru asta,” a declarat Ron Kurtzman.

Pe langa propriul program de audit intern ISO 9001, P. D. Circuits se va supune si auditurilor de supraveghere realizate de NQA o data pe an pentru a se asigura ca sistemul de managment al calitatii din companie continua sa indeplineasca cerintele standardului.

P. D. Circuits are sediul central in New Hampshire, SUA, si o unitate de productie in Shenzhen, China. Firma mai detine si certificarile ISO 14001, ISO/TS 16949, QS9000, MIL-P-55110, MIL-P-31032, MIL-P-50884 si altele. Pentru mai multe informatii, vizitati www.pdcircuits.com.