Compania French Oil Mill Machinery, avand ca obiect de activitate fabricatia de prese hidraulice si echipamente pentru extragerea uleiurilor din seminte, si-a reinnoit certificarea ISO 9001:2008, dupa efectuarea cu succes a unui audit intern.

Certificarea ISO, reinnoita pana pe 28 decembrie 2015, asigura faptul ca procesele de management al calitatii din cadrul organizatiei indeplinesc cerintele standardului international ISO 9001:2008, acrdeditat de ANSI-ASQ National Accreditation Board.

“Certificarea ISO reinnoita subliniaza calitatea exceptionala a standardelor noastre, asigurand increderea partenerilor nostri in faptul ca furnizam produse si servicii de talie mondiala” a declarat Jason McDaniel, presedinte si director general executiv al companiei French Oil Mill Machinery.

Standardul ISO 9001 este unul dintre cele mai uzitate instrumente in managementul calitatii. Compania French Oil Mill Machinery a obtinut primul certificat ISO in 1998 si nu a existat nicio intrerupere in acesta acreditare inca de la primul audit pe care organizatia l-a trecut cu succes.

French Oil Mill Machinery este o companie de familie, fondata in 1900 si avand sediul central in Piqua. (daytondailynews .com)