Herdon, Virginia. 1 august 2012. Compania SAVA Workforce Solutions, un important furnizor de solutii IT pentru intreprinderi, a obtinut certificarea Organizatiei Internationale pentru Standardizare ISO 9001:2008 pentru managementul calitatii.

SAVA a primit de curand confirmarea certificarii sale conform standardului international al calitatii si este in prezent o companie recunoscuta oficial ca detinand procese de management al calitatii auditate, care indeplinesc sau depasesc cerintele stabilite pentru obtinerea certificarii ISO 9001.

“Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 este un punct de reper important in istoria companiei noastre. Ea demonstreaza angajamentul SAVA de a le oferi clientilor numai servicii la un nivel inalt,” a spus Chris Jenkins, presedintele SAVA.

“Faptul ca aplicam procese certificate reduce riscurile la minim si ne ajuta sa garantam ca serviciile si procesele nu numai ca isi vor mentine nivelul dovedit de excelenta, ci vor continua sa se imbunatateasca pe termen lung. Ne dedicam continuarii acestui nivel al serviciilor, garantand ca le oferim avantaje clientilor nostri,” a spus si Dan Hatcher, director de tehnologii la SAVA.

Certificarea ISO 9001:2008 stabileste criteriile referitoare la un sistem de management al calitatii bazandu-se pe anumite principii de management al calitatii, ca orientarea ferma catre clienti, motivarea si implicarea conducerii superioare, abordarea orientata catre procese si imbunatatirea continua.

Domeniul certificarii primite de SAVA acopera: furnizarea de procese profesionale de management, dinamizarea cresterii de personal si servicii profesionale IT cum ar fi proiectarea, dezvoltarea si instalarea unor proiecte de infrastructura asociate domeniului IT.

Auditul de certificare ISO a fost realizat de Platinum Registration, un organism de certificare ISO acreditat, care efectueaza evaluari ale sistemelor de management conform cerintelor standardelor nationale si internationale pentru calitate.

Compania SAVA Workforce Solutions, care ocupa prima pozitie a topului Washington Technologies Fast 50, este o filiala a Akima, LLC si ii ofera guvernului federal solutii IT pentru intreprinderi in domenii ca apararea, aplicarea legilor si serviciile de informatii. Infiintata in 2004, SAVA are peste 350 angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.savasolutions.com.