2 noiembrie 2012. Compania SIS LIVE a anuntat obtinerea recenta a certificarii recunoscute international OHSAS 18001, care a ajutat-o sa devina una dintre cele mai importante companii din domeniul sau de activitate.

OHSAS 18001 este un standard de evaluarea sistemelor de management al sanatatii si securitatii ocupationale, conceput cu scopul de a ajuta organizatiile sa isi controleze riscurile care ameninta sanatatea si siguranta angajatilor; companiile care aplica acest standard au posibilitatea de a fi auditate si certificate conform lui.

Auditul independent de certificare a fost realizat in acest caz de organismul de certificare British Assessment Bureau, SIS LIVE demonstrandu-si angajamentul fata de calitatea serviciilor oferite clientilor si dobandind dreptul de a afisa ravnita certificare British Assessment Bureau OHSAS 18001 pentru a-si demonstra conformitatea cu acest standard.

OHSAS 18001 este un standard aparut in 1999, care le cere organizatiilor sa isi evalueze riscurile si sa isi implementeze un sistem eficient de management al sanatatii si securitatii ocupationale pentru a promova un mediu de lucru sigur si sanatos. Organizatiile certificate se dedica imbunatatirii continue si sunt evaluate anual pentru a garanta ca fac in continuare progrese in aceasta directie.

SIS LIVE a dovedit ca si-a implementat bunele practici si procesele necesare gestionarii riscurilor si ca se dedica viitoarei lor dezvoltari suplimentare.

Nicola Clark, directoarea departamentului de resurse umane si presedinta comitetului de sanatate si securitate din cadrul SIS LIVE, a spus: “Suntem deosebit de incantati ca am obtinut certificarea OHSAS 18001, deoarece ea ne subliniaza angajamentul de imbunatatire in toate aspectele companiei noastre, nu numai in acelea care sunt direct vizibile publicului si clientilor.”

“Membrii echipei noastre sunt printre cei mai talentati din domeniu si reprezinta bunul nostru cel mai de pret si, ca atare, bunastarea lor este un lucru pe care in luam foarte in serios. Aceasta distinctie atesta si rezultatele excelente pe care le-am obtinut de-a lungul anilor in domeniul sanatatii si securitatii.”

SIS LIVE ofera solutii complete de radiodifuziune, servicii de integrare a sistemelor de radiodifuziune, solutii dedicate camerelor wireless, ca si servicii de internet prin satelit. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sislive.tv.