14 octombrie 2012. Irvine’s Zimbabwe continua sa faca eforturi de a le oferi satisfactie clientilor sai, ridicandu-se la cele mai inalte standarde ale calitatii in fabrica sa de sortare si ambalare de oua din tara.

Unitatea a obtinut certificarea de conformitate cu standardul ISO 22000, un standard pentru siguranta alimentelor recunoscut la nivel international, castigand si reputatia de a deveni prima unitate de sortare a oualor din Zimbabwe certificata ISO 22000.

SABS (Biroul Sud-African de Standarde), care a realizat auditul si a aprobat certificarea, detine imputernicirea, conform legilor din Africa de Sud, de a recunoaste conformitatea organizatiilor cu diferite standarde privind calitatea.

SABS este un organism recunoscut la nivel international pentru furnizarea de servicii de certificare. De aceea, certificarea primita de la aceasta organizatie este una prestigioasa si incontestabila pe plan mondial.

„Ouale noastre se ridica de mult timp la cele mai inalte standarde ale calitatii, iar certificarea ISO 22000 le confirma calitatea la standarde internationale pe care clientii o asteapta din partea noastra. Certificarea ISO 22000 este si o afirmare a obiectivului Irvines Zimbabwe’s de a fi o companie de talie mondiala,” a declarat purtatorul de cuvant al companiei intr-un comunicat.

Irvines’s Zimbabwe este una dintre cele mai mari unitati de sortare a oualor din Zimbabwe, cu o capacitate de procesare de patru milioane de oua pe saptamana, care le ofera locuitorilor o sursa accesibila de proteine. Aproximativ 95% din ouale de masa produse sunt comercializate si consumate pe teritoriul Zimbabwe.

Calitatea si siguranta oualor de masa sunt asigurate de fermele si furajele proprii. Toate unitatile Irvine’s respecta cele mai stricte proceduri de securitate biologica HACCP.

Irvine’s Zimbabwe a acordat dintotdeauna atentie opiniilor clientilor sai in privinta imbunatatirii produselor, ceea ce s-a dovedit a fi o strategie fructuoasa pe termen lung. Obtinerea certificarii ISO 22000 este considerata de companie un motiv de mandrie nationala si rasplata anilor de munca, disciplina si aderare la valorile companiei.

Unitatea de sortare a oualor Irvines’s Zimbabwe va continua sa se modernizeze in acord cu ultimele descoperiri tehnologice si cu dorintele clientilor. Pentru mai multe informatii, vizitati www.irvinesafrica.com.