Autoritatea zonelor economice s-a calificat pentru certificarea securitatii IT

17 mai 2012. Comisia Superioara pentru Zonele Economice Specializate din Abu Dhabi (ZonesCorp) a fost certificata in conformitate cu standardul international ISO/IEC 27001:2005.

Autoritatea, care este responsabila de stabilirea si administrarea zonelor economice specializate din Abu Dhabi, a primit certificarea pentru securitatea IT de la Institutul Britanic de Standardizare (BSI), in urma unui riguros proces de audit.

Divizia IT din cadrul ZonesCorp administreaza punctul unic de lucru al autoritatii, ceea ce le permite investitorilor din ZonesCorp sa isi desfasoare operatiunile foarte rapid si usor, interconectand procedurile de licentiere si de inregistrare ale diferitelor organizatii intr-un singur serviciu unitar.

Excelenta Sa Mohamed Hasan Al Qamzi, directorul executiv al ZonesCorp, a comentat:

“Suntem mandri ca am primit aceasta prestigioasa onoare de la BSI, si ca am vazut cum eforturile si munca diviziei noastre IT sunt recunoscute. Strategia noastra se axeaza pe a furniza intotdeauna cele mai bune servicii atat la nivel intern, cat si investitorilor si clientilor nostri. Certificarea ISO 27001 ne reflecta angajamentul de a veghea la respectarea celor mai inalte masuri de securitate in ceea ce priveste infrastructura noastra IT, si creste in acelasi timp increderea partilor interesate, indicandu-le acestora ca isi desfasoara activitatea in cadrul unui sistem sigur.”

Directorul IT Nadia Mubarak a adaugat: “Aceasta certificare ne scoate in relief angajamentul fata de clientii nostri de a le pune la dispozitie un mediu IT sigur si eficient. Faptul ca am finalizat cu succes auditul ISO 27001 demonstreaza forta masurilor noastre de securitate IT si suntem incantati sa adaugam aceasta certificare la lista noastra de realizari. Vom continua sa muncim pentru a ne dezvolta si a ne imbunatati infrastructura, in acord cu viziunea diviziei noastre.”

Pentru mai multe informatii despre ZonesCorp, vizitati www.zonescorp.com.