Corporatia Vandor, avand sediul in Richmond, Indiana, SUA, a anuntat obtinerea certificarii ISO 9001:2008 pentru sistemul de management al calitatii din cadrul companiei.

Familia de standarde ISO 9000 elaborate de Organizatia internationala pentru standardizare reprezinta materializarea consensului international cu privire la bunele practici in materie de management al calitatii; sunt totodata cele mai bine cunoscute standarde care se constituie in adevarate ghiduri pentru fundamentarea sistemelor de management al calitatii.

Compania Vandor are ca obiect de activitate realizarea de matrite industriale prin injectare simpla sau multipla, extrudere, aplicare de materiale compozite sau vidare.

Obtinerea certificarii ISO 9001:2008 reprezinta un pas firesc pe drumul de crestere pe care se afla compania inca de la infiintarea acesteia in 1972. Pornind activitatea operationala ca fabricant de echipamente pentru industria materialelor de protectie, Vandor s-a extins si in alte domenii industriale, cum ar fi industria auto, productia de materiale conductoare, productia de ambalaje pentru materialele conductoare si pentru fibra optica.

Vandor comercializeaza aceste produse cat si altele sub diverse nume de brand-uri precum Reel Options, Enviromold si Vandor Plastics. Prin utilizarea cadrului testat si incercat al standardului ISO 9001:2008, Vandor isi propune sa continue imbunatatirea principiilor de management al calitatii in vederea cresterii gradului de satisfactie al consumatorilor si al raportului de beneficii consumator/furnizor.